Molta participació Xerrada-Debat sobre el #PRODERAI

Al fil de l'èxit del debat sobre el PRODERAI (Protocol de Prevenció, detecció i intervenció de processos de radicalització als centres educatius) a càrrec de Marta Minguella (professora de secundària i de la CGT d'Ensenyament), Inés Massot (professora de pedagogia a la Universitat de Barcelona) i Aziz Baha (educador social i mediador intercultural, membre de la Casa Amaziga de Catalunya i de l'associació Cornellà Sense Fronteres) , des de Despertaprofes publiquem tant la presentació de la xerrada com els missatges més destacats que resumeixen els aspectes més significatius que s'han tractat en el debat.

 
Presentació


També us suggerim si voleu revisar l'anterior xerrat-debat amb el mateix format que es va fer durant el Novembre passat a Barcelona.


I per aprofundir el tema us deixem amb el decàleg sobre Interculturalitat que es va explicar durant les jornades de presentació de Despertaprofes allà pel Novembre del 2016.

Enllaç al PRODERAI publicat per la Generalitat de Catalunya
Enllaç a articles de La Directa, que es van mencionar al debat
Més informació sobre el PRODERAI 
Els antecedents (Protocol per detectar joves susceptibles de formar part del Nous Grups de Joves Organitzats i Violents (NGJOV) del 2011

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Ressenya: Educar per al col·lapse, de Jordi Marín i Monfort

11F, Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència 2021